ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Увеличаваме продажбите Ви с изработка на онлайн магазин по Индивидуален дизайн. Опит от над 700 успешни проекта

ЗАЩО ДОБРИЯ САЙТ Е ВАЖЕН ЗА ВСЕКИ БИЗНЕС

Да имате просто сайт вече не достатъчно. Трябва Ви функционалвн, красив и модерен Уеб сайт. Само така той може да развие бизнеса Ви онлайн.

Бизнеса Ви е отворен 24 часа

Ако magazina или обекта Ви има нормирано работно време, при онлайн магазина не е така. Той е видим при търсене 24 часа и всички потенциални клиенти могат даразгледат продуктите и услугите Ви по всяко време на денонощието и да поръчат.

Разширяване на обхвата на бизнеса Ви

Когато сте позиционирани в един град, или дори имате няколко локации, иникога не можете да покриете цялата територия на държава или континент. С добре оптимизирания Онлайн магазин това е възможно и постижимо. Също така онлайн магазина обслужва много повече клиенти наведнъж.

Добавя много лоялни клиенти

Чрез онлайн магазина боравите с много повече данни и можете да поддържате клиентската си база ангажирана. С много активности, които лесно можете да съобщите на клиентите си онлайн, ще се сдобиете с голям брой лоялни потребители с постоянни поръчки и голяма стойност.

Клиентите за нас

Искам да изразя своето възхищение от професионализма и качеството на онлайн магазина, който TOPSITE.BG създаде за моя бранд. Сайтът перфектно отразява стилът и естетиката ни.

– Илиян Хаджиганев

Онлайн магазинът, който TOPSITE.BG създаде за моята компания за играчки, е просто вълнуващ! Техният екип работи с такъв ентусиазъм и енергия, че резултатът е невероятен.

– Мария Желева

Навигацията е лесна и удобна, а снимките на бижутата са прекрасно представени. Бих препоръчала TOPSITE.BG на всеки, който иска професионално и качествено изграден онлайн магазин.

– Ивана Кюркчиева

TOPSITE.BG изработи невероятен онлайн магазин за моята технологична компания. Сайтът е прост, съвременен и много функционален. Благодарение на тяхната експертиза и внимание към детайлите, успяхме да предложим на клиентите си лесен начин за пазаруване на продуктите ни.

– Калоян Иванов

Бих искал да споделя своята невероятна радост от онлайн магазина, създаден от TOPSITE.BG за моята сладкарска фирма. Техният екип успя да създаде уебсайт, който пренася клиентите в свят на сладки изкушения.

– Жана Георгиева

TOPSITE.BG разработи невероятен онлайн магазин за моята книжарница. Сайтът е изключително удобен и интуитивен, с който моите клиенти лесно откриват и поръчват книги. Екипът от TOPSITE.BG работи много професионално и внимателно, отчитайки всички мои изисквания.

– Григор Манев

“Винаги влагаме 100% във всеки проект който поемаме. Подпомагаме клиента във всеки етап и аспект на работата “

– TOPSITE.BG –

Консултация

Заявете безплатна консултация от екипа ни!

Не се притеснявайте да ни попитате какъвто и да било въпрос. На месец получаваме над 300 запитвания и отговаряме на всички.

Онлайн среща

Ако желаете да обсъдим подробно проекта Ви в онлайн среща, само посочете искането си в съобщението към нас.

Свържи се с нас

ЗАЩО НИЕ ДА РАЗРАБОТИМ УЕБ САЙТА ВИ

Какви предимства ще получите ако работите с нас. Какви са нашите ценности, практики и резултати.

  Огромен опит от над 700 изпълнени проекта и над 150 онлайн магазина

  Опитът е незаменим, а нашият екип има такъв в изобилие. Изградили сме, поддържаме и развиваме над 700 уеб сайта.

   l

   Уникален дизайн и структура специално за Вас

   Използваме WordPress като система за управление на съдържанието, но всеки наш сайт е с уникален дизайн и структура, за да пасва на бизнеса и клиентите Ви.

   Поддръжка от А до Я, развитие и анализ

   Ние сме отговорни към всички наши проекти и предлагаме последваща поддръжка за всеки издаден сайт. Така можете да сте спокойни, че сайта Ви е винаги в топ форма. 

   Администрране без допълнителни умения

   В днешния динамичен дигитален свят промяната на съдържание е честа задача на всеки бизнес. В нашата премиум администрация всичко е удобно и интуитивно.

   Най-добрите световни практики

   Екипът ни бива постоянно въвлечен в проекти или обучения където се използват най-добрите практики в света на уеб разработките. Така всеки наш сайт е актуален години наред.

   Консултации и професионални препоръки

   Не сте сами в процеса на изработка на уеб сайта си. Нашият екип е винаги насреща за професионална консутация и съвети относно най-подходящите решения за Вашия бизнес.

   БЪРЗ И ИЗПИТАН ПРОЦЕС В 4 СТЪПКИ

   Изпиатан в годините и базиран на най-добрите световни практики. Минавайки през тези прости и ясни стъпки ще ясна представа за бизнеса Ви и ще дадем най-добрите решения.

   1

   Консултация и анализ

   Изготвяме подробен анализ, консултираме го с Вас и предлагаме работещо решение

   2

   Дизайн и разработка

   След идейния проект идва време да съберем нужната информация за зашеметяващ уеб сайт, който да показвате с гордост

   3

   Тестване и одобрение

   На този етап минава редица технически и функционални тестове, но крайното одобрение идва единствено от Вас

   4

   Поддръжка и развитие

   Скед като сайта Ви вече е функциониращ, ние се заемаме с нела=еката задача да го развием

   Изпрати ни съобщение и ще получиш Безплатна Консултация! 

   02 411 2656

   Направи запитване по e-mail

   hello@topsite.bg

   "Имахме сложно задание и търсехме фирма с опит, за да се справи. В лицето на професионалистите от TOPSITE.BG намерихме хората които търсихме и сайта ни стана повече от красив и функционален."

   Благовест Бонев

   Строителен сайт

   "Комуникацията течеше много леко и крайния резултат беше сайт над очакванията ни. Бих препоръчала TOPSITE.BG на всеки който има нужда от изработка на сайт"

   Марияна Денова

   Моден онлайн магазин

   "От начало бяхме притеснени, понеже нямахме ясна концепция за сайта си, но от TOPSITE.BG ни консултирахе и след няколко срещи вече знаехме точно какво е за нас. Получи се проект с който се гордеем."

   Калоян Марчев

   Производство на мебели

   F.A.Q.s

   Често задавани въпроси

   Колко ще ми струва?

   Това без съмнение е най-задавания въпрос, отговора на който зависи изцяло от самия проект. Всеки сайт, който изработваме е по индивидуални критерии според нуждите на клиента и бизнеса. Определено при изработката на на сайт използвайки WordPress цената е по-ниска в сравнение с изграждането на индивидуална система за управление. За да можем да ви дадем най-добрата цена за проекта ви можете да ни изпратите запитване на hello@topsite.bg и нашият екип ще Ви изпрати оферта с конкретна цена в най-кратък срок.

   Какво очаквате от мен

   От Вас очакваме да ни предоставите всичката необходима информация, с която бихте желали да представите своя бизнес, дейност, продукти и услуги. Нашата цел е да разберем в дълбочина какво правите, какви са вашите уникални предимства и какви цели и стратегии имате за бъдещето. Само с това знание ще можем да създадем силна и убедителна презентация на вашия бизнес.

   Нашата екип ще Ви помогне да се фокусирате върху най-важните аспекти и съобщения, които искате да предадете. Ще се съобразим със специфичните потребности и изисквания на вашата индустрия и целевата аудитория. Ще анализираме вашата конкуренция, за да открием уникалните ви предимства и да ги използваме за създаване на конкурентна предимство.

   КОЛКО ВАРИАНТА НА ВИЗИИ ЩЕ МИ ДАДЕТЕ

   При разработването на дизайна на Вашият уеб сайт, ние не се ограничаваме до готови темплейти и шаблони. Вместо това, създаваме индивидуално решение, което е напълно съобразено с Вашите предпочитания за визия и оформление.

   За да гарантираме, че получавате оптимално решение, съчетаваме Вашите предпочитания и изисквания с успешно работещите практики и модерни тенденции в дизайна на презентации. Нашата екип ще използва своя професионализъм и опит, за да Ви предложи варианти, които да отразяват най-добре съдържанието и целите на Вашия бизнес.

   Когато предоставим вариантите за визия, Вие имате възможност да изразите своето мнение и да направите корекции, ако е необходимо. Нашата цел е да удовлетворим напълно Вашите очаквания и да създадем дизайн, с който да бъдете напълно доволни. Приемаме Вашите коментари и предложения и работим активно с Вас, за да постигнем перфектния резултат.

   Колко време ще отнеме

   Времето, необходимо за изграждането на уебсайт, зависи от различни фактори и сложността на проекта. Ние винаги стремим да работим ефективно и да осигурим качествено изпълнение на всички етапи на процеса.

   При изготвянето на оферта за създаване на уебсайт, ние държим да посочим реалистичен срок, в който ще бъде завършен проектът. Този срок се определя въз основа на сложността на сайта, необходимите функционалности, броя на страници и други специфични изисквания, които искате да бъдат включени в уебсайта Ви.

   Има фирми които предлагат по-ниски цени

   Добре работещият уебсайт е ключът към генериране на приходи от Вашето онлайн присъствие в продължение на години. Нашата професионална препоръка е да не се фокусирате изцяло върху разликите в цените, които са само няколкостотин лева и могат да бъдат върнати моментално като инвестиция. Вместо това, важно е да сравнявате предложенията според това какво ще донесат за бизнеса Ви.

   мога ли да променям информацията по сайта си

   Всеки наш клиент получава пълен достъп до сайта си. Използваме най-популярната система за управление на съдържанието в световен мащаб –  WordPress. По този начин ще имате възможност сами да коригирате информацията по сайта си. Всеки наш клиент получава обучение за работа със системата.

   КАК КЛИЕНТИТЕ ЩЕ ДОСТИГАТ ДО МЕН

   Всеки сайт който разработваме е изграден със SEO структура, която подпомага оптимизацията му в тъпсачките като Google.bg.

   Освен това ние поддържаме специализиран еки за допълнителна Оптимизация и реклама в Google и социалните мрежи, които ще Ви помогнат да постигнете и най-смелите си цели.