НИЕ ПРАВИМ САЙТОВЕ КОИТО ПРОДАВАТ

Качествено и в срок.

Клиентите за нас

7

Имам прекрасен опит от работа ми с тази TOPSITE.BG! Те изработиха уебсайта ми в кратък срок и подходиха изключително професионално.

– Валентин Михайлов

Впечатлен съм от тяхната способност да мислят извън рамката и да предоставят уникални решения за дизайна и функционалността на сайта.

– Иван Петканов

Освен че изработиха страхотен уебсайт, те бяха и изключително отзивчиви и сърдечни. Винаги бяха на разположение да отговорят на въпросите ми и да ме насърчават в процеса на разработката.

– Мария Воденичарова

I am thrilled with the website developed by TOPSITE.BG for my technology company. They have truly exceeded my expectations and delivered a website that perfectly represents our brand and showcases our products and services in a captivating way.

– Kevin Randall

TOPSITE.BG ме очароваха със своя елегантен и стилен подход. Уебсайтът, който създадоха за мен, излъчва професионализъм и класа. Работиха внимателно с дизайна и цветовите комбинации, за да създадат перфектна хармония.

– Елена Коцева

Екипа на TOPSITE.BG бяха изключително отзивчиви и готови да изпълнят всичките ми идеи. Препоръчвам ги на всеки, който иска да добави вълнение и жизненост в своя уебсайт!

– Филип Ананиев

“Винаги влагаме 100% във всеки проект който поемаме. Подпомагаме клиента във всеки етап и аспект на работата “

– TOPSITE.BG –

Консултация

Заявете безплатна консултация от екипа ни!

Не се притеснявайте да ни попитате какъвто и да било въпрос. На месец получаваме над 300 запитвания и отговаряме на всички.

Онлайн среща

Ако желаете да обсъдим подробно проекта Ви в онлайн среща, само посочете искането си в съобщението към нас.

Свържи се с нас

ЗАЩО ДОБРИЯ САЙТ Е ВАЖЕН ЗА ВСЕКИ БИЗНЕС

Да имате просто сайт вече не достатъчно. Трябва Ви функционалвн, красив и модерен Уеб сайт. Само така той може да развие бизнеса Ви онлайн.

Бизнеса Ви е отворен 24 часа

Ако офиса и ли обекта Ви има нормирано работно време, при сайта не е така. Той е видим при търсене 24 часа и всички потенциални клиенти могат даразгледат продуктите и услугите Ви по всяко време на денонощието.

Разширяване на обхвата на бизнеса Ви

Когато сте позиционирани в един град, или дори имате няколко локации, иникога не можете да покриете цялата територия на държава или континент. С добре оптимизирания Уеб сайт това е възможно и постижимо.

Печелите доверието на клиентите

Дори бизнеса Ви да се развива чрез препоръки, добия Уеб сайт ще доведе още повече потенциални клиенти видяли отзивите за Вас онлайн. По този начин активно търсещите ще открият Ваште услуги като препоръчани и ще можете да монетизирате качеството на продуктите и услугите си.

КОИ СА НАЙ ВАЖНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ

Бърз, адаптивен, изграден с привлекателна визия, удобен за работа и силно интуитивен. Това е сайта който привлича клиенти.

Мобилност

В днешни дни до 80% от трафикът към всеки сайт идва от мобилни устройства. Изграждането на добра мобилна версия е от огеомна важност за успехга на всеки Уеб сайт.

Скорост

Скороста на зареждане е основна метрика за всеки добър сайт. Тя е важна както за потребителите така и за търсачките като Google. Бавният сайт ще отблъсне потребителите Ви и ще понижи позицията ви в търсачките.

Фунционалност

Колкото по-лесен е за използване и интуитивен е сайта Ви, толкова повече потребителите ще желаят да останат. Колкото повече останат потребителите, толкова повече ще разберат за бизнеса Ви и е по-възможно да се превърнат в клиенти.

ЗАЩО НИЕ ДА РАЗРАБОТИМ УЕБ САЙТА ВИ

Какви предимства ще получите ако работите с нас. Какви са нашите ценности, практики и резултати.

  Огромен опит от над 700 изпълнени проекта

  Опитът е незаменим, а нашият екип има такъв в изобилие. Изградили сме, поддържаме и развиваме над 700 уеб сайта.

   l

   Уникален дизайн и структура специално за Вас

   Използваме WordPress като система за управление на съдържанието, но всеки наш сайт е с уникален дизайн и структура, за да пасва на бизнеса и клиентите Ви.

   Поддръжка от А до Я, развитие и анализ

   Ние сме отговорни към всички наши проекти и предлагаме последваща поддръжка за всеки издаден сайт. Така можете да сте спокойни, че сайта Ви е винаги в топ форма. 

   Администрране без допълнителни умения

   В днешния динамичен дигитален свят промяната на съдържание е честа задача на всеки бизнес. В нашата премиум администрация всичко е удобно и интуитивно.

   Най-добрите световни практики

   Екипът ни бива постоянно въвлечен в проекти или обучения където се използват най-добрите практики в света на уеб разработките. Така всеки наш сайт е актуален години наред.

   Консултации и професионални препоръки

   Не сте сами в процеса на изработка на уеб сайта си. Нашият екип е винаги насреща за професионална консутация и съвети относно най-подходящите решения за Вашия бизнес.

   БЪРЗ И ИЗПИТАН ПРОЦЕС В 4 СТЪПКИ

   Изпиатан в годините и базиран на най-добрите световни практики. Минавайки през тези прости и ясни стъпки ще ясна представа за бизнеса Ви и ще дадем най-добрите решения.

   1

   Консултация и анализ

   Изготвяме подробен анализ, консултираме го с Вас и предлагаме работещо решение

   2

   Дизайн и разработка

   След идейния проект идва време да съберем нужната информация за зашеметяващ уеб сайт, който да показвате с гордост

   3

   Тестване и одобрение

   На този етап минава редица технически и функционални тестове, но крайното одобрение идва единствено от Вас

   4

   Поддръжка и развитие

   Скед като сайта Ви вече е функциониращ, ние се заемаме с нела=еката задача да го развием

   Изпрати ни съобщение и ще получиш Безплатна Консултация! 

   02 411 2656

   Направи запитване по e-mail

   hello@topsite.bg

   "Имахме сложно задание и търсехме фирма с опит, за да се справи. В лицето на професионалистите от TOPSITE.BG намерихме хората които търсихме и сайта ни стана повече от красив и функционален."

   Благовест Бонев

   Строителен сайт

   "Комуникацията течеше много леко и крайния резултат беше сайт над очакванията ни. Бих препоръчала TOPSITE.BG на всеки който има нужда от изработка на сайт"

   Марияна Денова

   Моден онлайн магазин

   "От начало бяхме притеснени, понеже нямахме ясна концепция за сайта си, но от TOPSITE.BG ни консултирахе и след няколко срещи вече знаехме точно какво е за нас. Получи се проект с който се гордеем."

   Калоян Марчев

   Производство на мебели

   F.A.Q.s

   Често задавани въпроси

   Колко ще ми струва?

   Това без съмнение е най-задавания въпрос, отговора на който зависи изцяло от самия проект. Всеки сайт, който изработваме е по индивидуални критерии според нуждите на клиента и бизнеса. Определено при изработката на на сайт използвайки WordPress цената е по-ниска в сравнение с изграждането на индивидуална система за управление. За да можем да ви дадем най-добрата цена за проекта ви можете да ни изпратите запитване на hello@topsite.bg и нашият екип ще Ви изпрати оферта с конкретна цена в най-кратък срок.

   Какво очаквате от мен

   От Вас очакваме да ни предоставите всичката необходима информация, с която бихте желали да представите своя бизнес, дейност, продукти и услуги. Нашата цел е да разберем в дълбочина какво правите, какви са вашите уникални предимства и какви цели и стратегии имате за бъдещето. Само с това знание ще можем да създадем силна и убедителна презентация на вашия бизнес.

   Нашата екип ще Ви помогне да се фокусирате върху най-важните аспекти и съобщения, които искате да предадете. Ще се съобразим със специфичните потребности и изисквания на вашата индустрия и целевата аудитория. Ще анализираме вашата конкуренция, за да открием уникалните ви предимства и да ги използваме за създаване на конкурентна предимство.

   КОЛКО ВАРИАНТА НА ВИЗИИ ЩЕ МИ ДАДЕТЕ

   При разработването на дизайна на Вашият уеб сайт, ние не се ограничаваме до готови темплейти и шаблони. Вместо това, създаваме индивидуално решение, което е напълно съобразено с Вашите предпочитания за визия и оформление.

   За да гарантираме, че получавате оптимално решение, съчетаваме Вашите предпочитания и изисквания с успешно работещите практики и модерни тенденции в дизайна на презентации. Нашата екип ще използва своя професионализъм и опит, за да Ви предложи варианти, които да отразяват най-добре съдържанието и целите на Вашия бизнес.

   Когато предоставим вариантите за визия, Вие имате възможност да изразите своето мнение и да направите корекции, ако е необходимо. Нашата цел е да удовлетворим напълно Вашите очаквания и да създадем дизайн, с който да бъдете напълно доволни. Приемаме Вашите коментари и предложения и работим активно с Вас, за да постигнем перфектния резултат.

   Колко време ще отнеме

   Времето, необходимо за изграждането на уебсайт, зависи от различни фактори и сложността на проекта. Ние винаги стремим да работим ефективно и да осигурим качествено изпълнение на всички етапи на процеса.

   При изготвянето на оферта за създаване на уебсайт, ние държим да посочим реалистичен срок, в който ще бъде завършен проектът. Този срок се определя въз основа на сложността на сайта, необходимите функционалности, броя на страници и други специфични изисквания, които искате да бъдат включени в уебсайта Ви.

   Има фирми които предлагат по-ниски цени

   Добре работещият уебсайт е ключът към генериране на приходи от Вашето онлайн присъствие в продължение на години. Нашата професионална препоръка е да не се фокусирате изцяло върху разликите в цените, които са само няколкостотин лева и могат да бъдат върнати моментално като инвестиция. Вместо това, важно е да сравнявате предложенията според това какво ще донесат за бизнеса Ви.

   мога ли да променям информацията по сайта си

   Всеки наш клиент получава пълен достъп до сайта си. Използваме най-популярната система за управление на съдържанието в световен мащаб –  WordPress. По този начин ще имате възможност сами да коригирате информацията по сайта си. Всеки наш клиент получава обучение за работа със системата.

   КАК КЛИЕНТИТЕ ЩЕ ДОСТИГАТ ДО МЕН

   Всеки сайт който разработваме е изграден със SEO структура, която подпомага оптимизацията му в тъпсачките като Google.bg.

   Освен това ние поддържаме специализиран еки за допълнителна Оптимизация и реклама в Google и социалните мрежи, които ще Ви помогнат да постигнете и най-смелите си цели.